Εγκυμοσύνη και ομορφιά

omorfia askhshΕγκυμοσύνη και ομορφιά, δυο έννοιες που οφείλουμε σαν γυναίκες να υπηρετήσουμε ταυτόχρονα για να αισθανόμαστε κι εμείς όμορφα με τη γυναικεία μας φύση. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας δίνουμε ιδέες για να είμαστε ντυμένες όμορφα στην εργασία μας χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία για ρούχα εγκυμοσύνης. Εξίσου σημαντικό στην ψυχολογία μας είναι να πάρουμε λίγο βάρος στην εγκυμοσύνη, να προνοήσουμε για να αποφύγουμε τις ραγάδες και αν αυτές εμφανιστούν να τις καταπολεμήσουμε, έτσι ώστε οι 9 αυτοί μήνες να είναι γεμάτοι ομορφιά. Μπορεί να αποκτήσουμε υπερβολική τριχοφυΐα όταν είμαστε έγκυος, όμως υπάρχουν τρόποι να απαλλαχτούμε από αυτήν. Για τις μανούλες που γέννησαν πρόσφατα, θα τις συμβουλέψουμε πώς να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους για να μην φαίνονται ακόμα έγκυος.

Ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης

Ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης

Το καλοκαιράκι θα σας βρει με την κοιλίτσα σας φουσκωμένη αλλά είναι η μόνη φορά που αυτό δεν σας ενοχλεί! Γιατί έρχεται το μικρό σας μωράκι!

Διαβάστε Περισσότερα

«Είμαι έγκυος»! Γιατί δεν αισθάνομαι υπέροχα;

«Είμαι έγκυος»! Γιατί δεν αισθάνομαι υπέροχα;

Η εγκυμοσύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε μία πλημμύρα με αντικρουόμενα συναισθήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Αισθανθείτε καλά με το σώμα σας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Είτε πάντα ονειρευόσαστε να μείνετε έγκυος είτε έγινε ξαφνικά, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι η εγκυμοσύνη σας, ποια θα είναι τα συναισθήματά σας και ποιες οι αλλαγές στο σώμα σας, όσο το μωράκι σας θα μεγαλώνει.

Διαβάστε Περισσότερα

Όμορφη σ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Όμορφη σ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μέρος (β') - Εβδομάδες 21- 42.

Διαβάστε Περισσότερα

Όμορφη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Όμορφη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ξαφνικά ανακαλύψατε ότι τα μαλλιά σας «άλλαξαν» και ιδρώνετε πολύ! Επίσης αναρωτιέστε αν μπορείτε να βυθιστείτε στη μπανιέρα σας ή να ανοίξετε λίγο το χρώμα των μαλλιών σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Είμαι έγκυος! Θα μπορούσα να βάψω τα μαλλιά μου;

Είμαι έγκυος! Θα μπορούσα να βάψω τα μαλλιά μου;

Μπορείτε να έχετε καταπληκτικά μαλλιά, αρκεί μόνο λίγη προσοχή και κοινή λογική. Έχετε πρησμένους αστραγάλους, ραγάδες και φαγούρα στην κοιλιά που μεγαλώνει; Μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα όταν είστε έγκυος. Αλλά οι ρίζες σας να είναι γκρι;  Όχι, δεν χρειάζεται.

Διαβάστε Περισσότερα

images/stories/arthra/egymosyni/mpanio-stin-egkymosynh.jpg

Ζεστό μπάνιο και σάουνα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Είναι ασφαλές να κάνω ένα ζεστό μπάνιο ή σάουνα όταν είμαι έγκυος; Μπορεί αυτό να επηρεάσει την ανάπτυξη του μωρού μου»;

Διαβάστε Περισσότερα

Όμορφα ντυμένη στην εργασία μου χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία για ρούχα εγκυμοσύνης.

Για τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης, δεν υπάρχει μάλλον πρόβλημα. Όλες οι μέλλουσες μανούλες μπορούν να φορούν τα ρούχα τους. Ίσως χρειαστεί να μην κουμπώσουν ένα κουμπί στη φούστα ή στο παντελόνι, αλλά να το καλύψουν όμορφα με τη μπλούζα ή το πουλόβερ!

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί φαίνομαι ακόμη έγκυος;

εγκυμοσύνη φαίνομαι ακόμη έγκυοςΊσως έχετε εκπλαγεί από το πώς φαίνεται η κοιλιά σας μετά τον τοκετό. Μοιάζετε σαν να είστε ακόμη έξι μηνών. Πολλές γυναίκες έχουν μία σκούρα γραμμή κάτω από την κοιλιά τους και μικρές ουλές που προκαλούνται από το εκτεταμένο τέντωμα του δέρματος. Όσες γυναίκες έκαναν καισαρική έχουν βεβαίως και την ουλή της επέμβασης.

Διαβάστε Περισσότερα

Πως θα πάρετε λίγο βάρος στην εγκυμοσύνη

Οι γυναίκες που παίρνουν πάρα πολύ βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, αλλά κι αν μια γυναίκα πάρει πολύ λίγα κιλά μπορεί να έχει προβλήματα. Αν δεν πάρετε βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος γέννησης ενός μωρού με χαμηλό βάρος, καθώς και ο κίνδυνος για πρόωρο τοκετό.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...