Περιβαλλοντικά

Προτάσεις για την επαφή του παιδιού με τη φύση

Panda club

Το Panda club είναι η παιδική ομάδα του WWF Ελλάς. Εάν είσαι έως 14 ετών και αγαπάς τις ομαδικές δραστηριότητες στη φύση, έλα κι εσύ στην παρέα μας!

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Η εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα για την οργάνωση και τη λειτουργία του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) στην Ελλάδα.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση που δρα για την διατήρηση της  βιοποικιλότητας και της αειφορικής ανάπτυξης στην ελληνική ύπαιθρο, στην  ολοκληρωμένη διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών και ασκεί πίεση για τις  επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΑΦΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2004 με σκοπό την οργάνωση συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης φορητών ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών σύμφωνα με τον νόμο 2939/6.8.2001 (ΦΕΚ 179A).

Κέντρο Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου

Η ανακύκλωση ιδιαιτέρως των μεταχειρισμένων αλουμινένιων κουτιών μπίρας και αναψυκτικών είναι από τις πιο διαδεδομένες διαδικασίες ανακύκλωσης στον κόσμο.

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Ένα όμορφο, πρότυπο, δημόσιο, βιοκλιματικό κτίριο, στα διοικητικά όρια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Σχεδιάστηκε και κατασκευάσθηκε το 1998 αποκλειστικά για να υπηρετεί και να προάγει το περιεχόμενο που υπαγορεύει ο θεσμός της Περιβαλλοντικής Αγωγής στη χώρα μας σε όλες της βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Ορνιθολογική

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", ανάμεσα στους Δήμους Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού, αποτελεί μια μοναδική "νησίδα" άγριας ζωής περίπου 1000 στρεμμάτων, μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας και μόλις οκτώ χιλιόμετρα από την Ομόνοια!