Πολυχώροι

Οι καλύτεροι Πολυχώροι για παιδιά

Μικρό Πολυτεχνείο

Κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί πάνω από 8 χρόνια με μεγάλη απήχηση στο κοινό το Μικρό Πολυτεχνείο.

Πολυχώρος Spring People

Ο Καλλιτεχνικός και Κοινωνικός Πολυχώρος Spring People δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 2009 στους τομείς της καλλιτεχνικής επιμόρφωσης, της δημιουργικής έκφρασης, της ψυχο-σωματικής εξέλιξης και της κοινωνικής προσφοράς.

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Σκοπός του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού είναι να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και την ελληνική παράδοση, να κάνει συνειδητή την οικουμενική διάσταση του Ελληνισμού και να προβάλει τη συμβολή του στην εξέλιξη του πολιτισμού, έτσι ώστε το παρελθόν να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος και να εμπνευστεί και πάλι η σύγχρονη σκέψη από το ελληνικό πνεύμα.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Το Ίδρυμα διοικείται από τριμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο εκάστοτε Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Για την πολυδιάστατη προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, το Ίδρυμα Ευγενίδου τιμήθηκε το Δεκέμβριο του 1965 με το Χρυσούν Μετάλλιον της Ακαδημίας Αθηνών.

Κρυψώνα

Η Κρυψώνα είναι ένας χώρος λιτός, μοντέρνα σχεδιασμένος και ειδικά διαμορφωμένος έτσι ώστε να φιλοξενεί μικρούς και μεγάλους.

Παιδίων Δράσεις

Ένας πολιτιστικός πολυχώρος με δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες γύρω από την μουσική, το θέατρο, τον δημιουργικό χορό κ.α.

Παραμυθοχώρα

H Παραμυθοχώρα απο το Οκτώβριο του 2004 στεγάζεται σ'ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο του 1880 πλήρως ανακαινισμένο (πρώην Bajazzo), πίσω από τους στύλους Ολυμπίου Διός στο Μετς. Ένας παραμυθένιος πολυχώρος φτιαγμένος με πολύ μεράκι.

ΠΥΡΝΑ

Η ΠΥΡΝΑ είναι μη  κερδοσκοπική πολιτιστική αστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000,  με σκοπό την οργάνωση και την υποστήριξη ποιοτιών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδας διαθέτει δύο σύγχρονες αίθουσες προβολών, 200 και 60 θέσεων, καθώς και θερινό κινηματογράφο 250 θέσεων.

Χρωματιστές Μέρες

Από το 2005 οι Χρωματιστές Μέρες προσφέρουν ότι πιο εξελιγμένο, φρέσκο  και επαγγελματικό στο χώρο της εκπαιδευτικής βιωματικής εκπαίδευσης και  οργάνωσης εκδηλώσεων, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.