Παιδικά βιβλία

vivlio paidiΠαιδικά βιβλία, ένας θησαυρός στα χέρια των παιδιών μας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα οφέλη των παιδιών μας από το διάβασμα. Στις σελίδες μας σας προτείνουμε τα καλύτερα παιδικά βιβλία, παιδικά βιβλία για τη φιλία, παιδικά βιβλία για Χριστούγεννα, παιδικά βιβλία για το περιβάλλον, παιδικά βιβλία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, παιδικά βιβλία με παραμύθια, παιδικά βιβλία με πειρατές, παιδικά βιβλία με δεινόσαυρους και πολλά άλλα. Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτή την ενότητα πιο χρήσιμη για όλους, με τη συνεισφορά σας στην βαθμολόγηση, με την κριτική και τα σχόλια σας για τα παιδικά βιβλία που σας παρουσιάζουμε.

Οχ, χταπόδι, λάθος πόδι!

4.0/5 rating (1 votes)

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου έγραψε με πολύ φαντασία κι ευρηματικό τρόπο μία πολύ αστεία ιστορία με πρωταγωνιστή ένα πολυτάλαντο χταπόδι! Όπως σημειώνει και ο ίδιος, ο Γιάννος το χταπόδι θυμίζει τις μαμάδες που τρέχουν όλη μέρα να προλάβουν να κάνουν ένα σωρό δουλειές κι έχουν και το άγχος αν τις έκαναν όλες σωστά!

Αν και έχει πολλές ικανότητες, καμιά φορά ο Γιάννος προκαλεί πολλά μπερδέματα, τα οποία όμως δεν θυμώνουν τους κατοίκους της πόλης του αλλά αντίθετα τους διασκεδάζουν πολύ! Κι αυτό γιατί, όλοι αναγνωρίζουν ότι η αληθινή προσπάθεια να καταφέρεις κάτι είναι αυτό που μετράει πιο πολύ κι από το τελικό αποτέλεσμα! Τα έξυπνα στιχάκια της ιστορίας συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο με την πρωτότυπη εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση.

Specifications

  • ISBN-10: 0596006810
  • ISBN-13: 978-0596006815
  • Paperback: 540 pages