Παιδικά βιβλία

vivlio paidiΠαιδικά βιβλία, ένας θησαυρός στα χέρια των παιδιών μας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα οφέλη των παιδιών μας από το διάβασμα. Στις σελίδες μας σας προτείνουμε τα καλύτερα παιδικά βιβλία, παιδικά βιβλία για τη φιλία, παιδικά βιβλία για Χριστούγεννα, παιδικά βιβλία για το περιβάλλον, παιδικά βιβλία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, παιδικά βιβλία με παραμύθια, παιδικά βιβλία με πειρατές, παιδικά βιβλία με δεινόσαυρους και πολλά άλλα. Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτή την ενότητα πιο χρήσιμη για όλους, με τη συνεισφορά σας στην βαθμολόγηση, με την κριτική και τα σχόλια σας για τα παιδικά βιβλία που σας παρουσιάζουμε.

Ένα σπίτι για όλους

4.0/5 rating (1 votes)

Το Ένα σπίτι για όλους είναι διασκευή ενός κλασικού λαϊκού παραμυθιού της Ρωσίας που απέδωσε στα ελληνικά ο βραβευμένος συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε με μοναδικό τρόπο ο Christopher Corr. Το υπέροχο παραμύθι, που υμνεί την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία, ζωντανεύει με εκπληκτικό τρόπο μέσα από τις εικόνες των ζώων που δημιούργησε ο Corr και οδήγησε τους κριτικούς σε ΗΠΑ και Αγγλία να χαρακτηρίσουν την έκδοση «συλλεκτική για τους λάτρεις της τέχνης».

Ο συγγραφέας - εικονογράφος

Ο Christopher Corr γεννήθηκε και ζει στο Λονδίνο. Σπούδασε γραφιστική και εικονογράφηση στο Manchester και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Royal College στο Λονδίνο.

Του αρέσει να επισκέπτεται πόλεις όπου το παλιό συναντά το νέο, όπως η Νέα Υόρκη, το Δελχί, η Σανγκάι και το Βερολίνο.

Μεγάλη πηγή έμπνευσης είναι τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Περισσότερα για τον εικονογράφο - συγγραφέα στην ιστοσελίδα του: www.christophercorr.com

Εικονογράφηση: Christopher Corr
Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 4+ ετών

Σελίδες: 32 · Σχήμα: 22Χ30
ΙSBN: 978-960-569-599-6 · Τιμή: 13,50 €

Specifications

  • Language: English
  • ISBN-10: 0596006810
  • ISBN-13: 978-0596006815
  • Paperback: 540 pages