Παιδικά βιβλία

vivlio paidiΠαιδικά βιβλία, ένας θησαυρός στα χέρια των παιδιών μας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα οφέλη των παιδιών μας από το διάβασμα. Στις σελίδες μας σας προτείνουμε τα καλύτερα παιδικά βιβλία, παιδικά βιβλία για τη φιλία, παιδικά βιβλία για Χριστούγεννα, παιδικά βιβλία για το περιβάλλον, παιδικά βιβλία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, παιδικά βιβλία με παραμύθια, παιδικά βιβλία με πειρατές, παιδικά βιβλία με δεινόσαυρους και πολλά άλλα. Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτή την ενότητα πιο χρήσιμη για όλους, με τη συνεισφορά σας στην βαθμολόγηση, με την κριτική και τα σχόλια σας για τα παιδικά βιβλία που σας παρουσιάζουμε.

Ταξίδια στη Μυθολογία

Ταξίδια στη Μυθολογία

3.0/5 rating (1 votes)

Όταν οι θεοί κι οι άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν, οι περισσότεροι έγιναν Κυνηγοί, κάποιοι λίγοι Γιατροί, μερικοί Κλέφτες, δυο τρεις Πολυμήχανοι, πέντε έξι Όμορφοι. Και όλοι Ήρωες.

Η σειρά Ταξίδια στη Μυθολογία είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσουν τα παιδιά τις βασικές γνώσεις ελληνικής μυθολογίας και αποτελεί μία χρηστική επιλογή για τους εκπαιδευτικούς.

Το κείμενο με την ιδιαίτερη γραφή της πολυβραβευμένης Μαρίας Αγγελίδου πλαισιώνει αρμονικά η εκπληκτική εικονογράφηση της επίσης πολυβραβευμένης Ίρις Σαμαρτζή.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα βιβλία και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2016.

Specifications

  • ISBN-10: 0596006810
  • ISBN-13: 978-0596006815
  • Paperback: 540 pages