Παιδικά βιβλία

vivlio paidiΠαιδικά βιβλία, ένας θησαυρός στα χέρια των παιδιών μας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα οφέλη των παιδιών μας από το διάβασμα. Στις σελίδες μας σας προτείνουμε τα καλύτερα παιδικά βιβλία, παιδικά βιβλία για τη φιλία, παιδικά βιβλία για Χριστούγεννα, παιδικά βιβλία για το περιβάλλον, παιδικά βιβλία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, παιδικά βιβλία με παραμύθια, παιδικά βιβλία με πειρατές, παιδικά βιβλία με δεινόσαυρους και πολλά άλλα. Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτή την ενότητα πιο χρήσιμη για όλους, με τη συνεισφορά σας στην βαθμολόγηση, με την κριτική και τα σχόλια σας για τα παιδικά βιβλία που σας παρουσιάζουμε.

Το περιστέρι πρέπει  να κάνει μπάνιο!

Το περιστέρι πρέπει να κάνει μπάνιο!

5.0/5 rating (1 votes)

Μια ξεκαρδιστική ιστορία για ένα μικρό περιστέρι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει μπάνιο κι έβρισκε ένα σωρό απίθανες δικαιολογίες και ξεροκέφαλες απαντήσεις.

Μέχρι τη στιγμή που η βρωμιά ξεπέρασε κάθε όριο!!! Και τότε είδε το μπάνιο με άλλο μάτι…

O Mo Willems δημιούργησε ένα υπέροχο μικρό περιστέρι το οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή με πολύ χιούμορ και πρωταγωνιστεί σε μία σειρά βιβλίων που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα απολαύσουν οι γονείς τους.

Το περιστέρι πρέπει να κάνει μπάνιο -πρώτο βιβλίο της σειράς- αποτελεί ιδανική αφορμή για να μιλήσουμε στα παιδιά για την καθημερινή υγιεινή.

Η σειρά βιβλίων του Mo Willems με κεντρικό ήρωα ένα περιστέρι έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη το βραβείο εικονογράφησης Caldecott Medal, που απονέμει κάθε χρόνο η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών στον εικονογράφο του πιο σημαντικού εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά στις ΗΠΑ.

Specifications

  • ISBN-10: 0596006810
  • ISBN-13: 978-0596006815
  • Paperback: 540 pages