Dr Άρης Τσιγκρής

tsigkrisΟ Dr Άρης Τσιγκρής είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στη Μαιευτική-Χειρουργική Γυναικολογία, στην αντίστοιχη κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ενδιάμεση εξειδίκευση 2 ετών στην κλινική Gynécologie - obstétrique Hôpital de Hautepierre – Strasbourg / France.

Επανήλθε το 1998 και συνέχισε να εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου με μετεκπαίδευση στην γυναικολογική ογκολογία και στη κύηση υψυλου κινδυνου, έως το 2001 στην Gynécologie - obstétrique Hôpital de Hautepierre – Strasbourg / France.

Το 2004 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στο τμήμα Μαιευτικής-Γυναικολογίας με καθηγητή τον κ. Τσιγγούνη με θέμα την "θεραπευτική επίδραση της TRH στην πρόληψη εμφάνισης συνδρόμου αναπνευστικής δυσχέρειας (RDS) σε πρόωρα νεογνά, μετά από χορήγηση σε μέλλουσες μήτρες με αυξημένη πιθανότητα πρόωρου τοκετού".

Από το 2002 λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο, Μαιευτικής - Χειρουργικής Γυναικολογίας στο Μαρούσι ΑΤΤΙΚΗΣ και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, με συνεχή μετεκπαίδευση σε επιστημονικά κέντρα τόσο της Γαλλίας όσο και της Αμερικής, με αντικείμενα τη λοίμωξη από τον ιό του hpv {πρόληψη και θεραπεία} καθώς και την κύηση υψηλού κινδύνου και την πολύδιμη κυηση. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών, με πολλαπλές παρουσίες σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια και πολλαπλές ιατρικές ανακοινώσεις.

Μέσα απο τις σελίδες μας, μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί και ο γιατρός θα σας απαντήσει. 

Το Ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Νικ. Πλαστήρα & Θησέως στο Μαρούσι. Τηλέφωνο ιατρείου: 210 6144080

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Η εγκυμοσύνη συνήθως δημιουργεί στη γυναίκα πολλές απορρίες, ενώ μια ερώτηση που συχνά ακούνε οι γυναικολόγοι, είναι η «Θα είμαι καλή μητέρα;»

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Η περίδεση τραχήλου εφαρμόζεται σε γυναίκες που εμφανίζουν ανεπάρκεια τραχήλου.

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Ο πρωκτός είναι ευαίσθητη περιοχή και τραυματίζεται εύκολα την ώρα του σεξ.
Για τον λόγο αυτό, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες, είτε γκέι είτε στρέιτ, είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσουμε διάφορες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες αρρώστιες, όταν κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Σε ψυχολογικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης έχουν προετοιμαστεί σημαντικές ψυχολογικές μεταβολές.

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Θα μπορούσατε να είστε έγκυος; Η απόδειξη είναι το τεστ κυήσεως. Αλλά ακόμη και προτού να “χάσετε” μια περίοδο, ίσως υποψιάζεστε (ή ελπίζετε...) ότι είστε έγκυος.

Γράφει ο Dr. Άρης Τσιγκρής

Πώς επηρεάζουν τη ζωή μας οι 9 μήνες μέσα στην κοιλιά;

Τα αντισυλληπτικά χάπια προκαλούν καρκίνο;Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 10:56

Υστεροσκόπηση. Όσα πρέπει να ξέρω

Η υστεροσκόπηση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της ενδομητρικής κοιλότητας (εσωτερικό της μήτρας).

Η εγκυμοσύνη, μία από τις ενδιαφέρουσες - πλούσιες σε νέα ερεθίσματα και συναισθήματα - περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας έχει ιδιαιτερότητες, προβλήματα, κινδύνους. Το σάκχαρο είναι ένας από αυτούς. Αποκαλούμενο και ως διαβήτης κύησης, εμφανίζεται μεν παροδικά, χρειάζεται όμως προσοχή, αφού 4 στις 10 εγκύους ενδέχεται να εμφανίσουν το πρόβλημα, κυρίως στην αρχή του τρίτου τριμήνου.

Οι έγκυοι που ήθελαν να επιταχύνουν τον τοκετό, χρόνια τώρα βασίζονταν σε μία παραδοσιακή μέθοδο: το σεξ...

Σελίδα 1 από 8