banner statiko

Οι Μαμαδοκουβέντες είναι το σημείο συνάντησης των μαμάδων -φυσικά και οι μπαμπάδες είναι ευπρόσδεκτοι, που θέλουν να καταθέσουν σκέψεις, συναισθήματα και καθημερινές ανησυχίες! Εδώ θα μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας και θα δίνουμε συμβουλές η μία στην άλλη, από πριν γίνουμε μανάδες μέχρι τα παιδιά μας να γίνουν παππούδες!

Γιατί απλά οι μαμάδες ξέρουν καλύτερα! Γιατί όταν μοιράζεσαι, η χαρά είναι διπλή και ο πόνος μισός! Γιατί είμαστε περήφανες για τα παιδιά μας και τρελαινόμαστε να μιλάμε γι’ αυτά!

Περιμένουμε, λοιπόν, τις δικές σας ιστορίες με πρωταγωνιστές εσάς και τα παιδιά σας, καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μοιραστείτε, στο info@paidorama.com

 

Φίλη αναγνώστρια που πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο της μωρό, διηγείται:
«Όταν γεννήθηκε ο πρώτος μου γιός, οι αλλαγές στο σώμα μου με κατέπληξαν και δεν ήταν μόνο η αύξηση του βάρους.

Περιμένοντας τον γιο μου

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 09:56
«Με τη γυναίκα μου ζούσαμε χρόνια στην Αθήνα, όμως με την κρίση πήραμε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψουμε στην κωμόπολη από την οποία κατάγομαι (Χαλκίδα) και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ευτυχώς όλα πάνε προς το καλύτερο.
«Πρέπει να το παραδεχτώ μπορεί να θυμώσω πάρα πολύ. Είναι γνωστό ότι χάνω την ψυχραιμία μου όταν το παιδί μου κάνει ανόητα πράγματα. Αν κάνει ποδήλατο χαζεύοντας, αν ξεχνά το κράνος του ή κάποιο βιβλίο για το σχολείο, με θυμώνει πολύ. Απλά, συνήθη σφάλματα που κάνουν τα παιδιά, εγώ όμως γίνομαι έξαλλος.
«Συγχαρητήρια! Είστε έγκυος»! Ακόμη θυμάμαι τον γιατρό να μου το ανακοινώνει και μάλλον και εκείνος θα θυμάται ακόμη την αντίδραση μου... 
«Σκέφτομαι ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα του γάμου και δεν μπορώ να το πιστέψω. Θυμάμαι τα χρόνια πριν παντρευτούμε που μιλούσαμε μέχρι αργά στο τηλέφωνο λέγοντας «εσύ να κλείσεις πρώτος» όχι «εσύ να κλείσεις»!

Εκπαίδευση τουαλέτας σε τρεις ημέρες!

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 11:18
Νεαρή μητέρα μοιράζετε την εμπειρία της μαζί μας: «Αν θέλετε να τα καταφέρετε, θα πρέπει να περάσετε όλες τις ώρες της ημέρας με το παιδί σας, για τρεις ολόκληρες ημέρες!

Σκέφτομαι να καταψύξω τα ωάριά μου…

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 10:53
«Η οικογένειά μου είχε προβλήματα γονιμότητας και πάντα φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω να μείνω έγκυος. Όταν έκλεισα τα 18 χρόνια μου η μητέρα μου, μου είπε ότι είναι η ώρα να επισκεφτώ την γυναικολόγο.
«Τα παιδιά μου πηδούν πάνω κάτω στα έπιπλα, τρέχουν γυμνά στο σπίτι και αντιστέκονται στην προσπάθειά μου να τα ετοιμάσω για ύπνο. Η στρατηγική μου να χρησιμοποιήσω τη λογική και ήρεμη υπενθύμιση και την πιο απαλή φωνή μου, δεν ωφέλησαν σε τίποτε. Θέλω απελπισμένα, να μπουν στο κρεβάτι για να έχω κάποιες στιγμές για μένα και να πάει καλά το υπόλοιπο της νύχτας! Έχω φτάσει τα όρια της υπομονής μου.
Φίλη αναγνώστρια και μητέρα της μικρής Αννούλας και του Κωνσταντίνου εξομολογείται:
Σελίδα 1 από 6